KVKK

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Bildirimi

Realty World – Kdm Gayrimenkul’ü arayan kişilerin paylaşmış olduğu ad soyad, telefon numarası, adres ve ses kaydına ilişkin kişisel veriler, arayan kişiye doğru hitap edilebilmesi, aramanın teyidi, gerekli hallerde arayan kişilere gerekli geri dönüşlerin sağlanması, aramalara ilişkin istatistiklerinin tutulması, hizmet kalitesi standartlarına riayet edilebilmesi, Şirketimizin Müşteri Memnuniyeti Hizmeti temin sürecinin yürütülebilmesi, ileride doğabilecek olası uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla sınırlı olarak işlenmektedir. Bu kişisel veriler 6698 sayılı kanunun ilgili 5. maddesinde belirtilen ilgili kişinin temel hak ve özgülüklerine zarar vermemek kaydı ile veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması hukuki sebebine bağlı olarak telefon yöntemiyle otomatik olarak ve istatiksel kayıtların tutulabilmesi amacı ile yazılı olarak işlenmekte olup yalnızca hukuki uyuşmazlıklarda talep durumunda ilgili yargı mercileri ile paylaşılacaktır. 6698 sayılı kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi ve yasal mevzuat kapsamındaki tüm haklarınızı kullanmak için kullanmak istediğiniz hakka ilişkin açıklamalarınızı içeren metni aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak veri sorumlusu olarak Kemal Kabaklıoğlu’na gönderebilirsiniz.

info@kdmgayrimenkul.com adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçe ile yazılı olarak iletebilirsiniz.

Kişisel verilerinizin güvenliğine ilişkin daha fazla bilgi edinmek ve talepleriniz için 0252 2141516 nolu telefondan ya da info@kdmgayrimenkul.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında tarafınıza aydınlatma yükümlülüğü yerine getirilmiştir.


Merhaba, nasıl yardımcı olabiliriz ?
Bizimle iletişime geçebilirsiniz
Danışmanlarımızdan birini seçiniz
Kemal Kabaklıoğlu
Kemal Kabaklıoğlu
Broker
Melek Kabaklıoğlu
Melek Kabaklıoğlu
Broker
Realty World Kdm Gayrimenkul
Realty World Kdm Gayrimenkul
Broker
Mehmet Uysal
Mehmet Uysal
Gayrimenkul Danışmanı
Evrim Şencan Çakıryıldız
Evrim Şencan Çakıryıldız
Gayrimenkul Danışmanı
Süleyman Tomay
Süleyman Tomay
Gayrimenkul Danışmanı
Dilek Gökbel
Dilek Gökbel
Gayrimenkul Danışmanı
Nurdan Eyinç
Nurdan Eyinç
Gayrimenkul Danışmanı
Yüksel Uğur
Yüksel Uğur
Gayrimenkul Danışmanı
Duygu Çelik
Duygu Çelik
Gayrimenkul Danışmanı
Merve İnce
Merve İnce
Gayrimenkul Danışmanı
Ataberk Onuk
Ataberk Onuk
Bilişim ve Sosyal Medya Danışmanı